Alle beste verkochte producten
  • Nieuw

Gereedschapswand 2300 x 780 incl 46 bakjes

7427058255924

Gereedschapswand 2300 x 780 mm incl. 46 bakjes

€ 119,95
(Incl. btw) 7 werkdagen
Aantal
Niet op voorraad , Levertijd 7 werkdagen

Omschrijving

Met gereedschapswanden van gereedschapswand.nu creëer je meer orde en overzicht waar je maar wilt, in de werkplaats, de garage en het magazijn. Ook ideaal voor gebruik in de kelder en de hobbyruimte. Je vrouw zal trots op je zijn: net zo ordelijk als in de keuken. Onze universeel toepasbare wandrekken zijn geschikt voor verschillende stapelboxen en gereedschapshouders van ieder type en gebruik op veel gebieden.

Het basisprincipe van de gereedschapswanden bestaat uit de combinatie van wandpanelen, stapelboxen en gereedschapshouders. Het wandpaneel dient als houder voor stapelboxen en gereedschapsdragers van verschillende vormen en afmetingen. In het paneel zijn sleuven (montagerails) verwerkt. Dit zorgt ervoor dat je bakjes en houders snel kunt ophangen. De panelen zijn eindeloos uitbreidbaar en kunnen geheel individueel worden aangepast. Ze worden met schroeven direct aan de muur bevestigd.

De stapelboxen zijn vrijstaand en kunnen overal op een plank of als wandrek worden gebruikt. Leeg kun je ze in elkaar stapelen. De boxen zijn uv-bestendig, vorstbestendig, hittebestendig, geschikt voor levensmiddelen, slagvast, licht en stabiel. Ze hebben een etikettenvak. De lichte, stabiele stapelboxen hebben een haaksysteem aan de achterwand, waarmee ze in de houders van het wandrek kunnen worden opgehangen. De kunststof boxen mogen alleen worden belast op basis van hun afmeting.

Door het grote aantal gereedschapshouders kan bijna ieder type handgereedschap worden bevestigd. De afmeting en het gewicht van de betreffende houder moeten worden aangepast. Probeer gewoon jouw individuele gebruik uit. De bevestiging aan het wandrek gebeurt met behulp van aan de achterkant aangebrachte haken. De opstelling is vrij te kiezen. Moersleutelplanken, klemlijsten, gereedschapshaken, boor- en bithouders, schroevendraaierhouder, gereedschapsdragers en gereedschapswanden zijn beschikbaar naar keuze.

Productdetails
7427058255924
5 andere producten in dezelfde categorie:
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.